Hirdetés

David Harbour és Pedro Pascal párosával készül új limitált széria az HBO-ra

|

A My Dentist's Murder Trial megtörtént eseményt dolgoz fel.

Hirdetés

Az HBO új limitált szériával igyekszik beszippantani a hosszútávú elköteleződésre képtelen nézőket, és ennek érdekében a casting terén is megtesz minden telhetőt, hogy a csali minél vonzóbb legyen. A Variety értesülései szerint a My Dentist's Murder Trial című szériájára az HBO David Harbourt (Stranger Things, Fekete Özvegy), illetve Pedro Pascalt (The Mandalorian, Wonder Woman 1984) szerződtette a főszerepekre.

Hirdetés

A sorozat James Lasdun New Yorkerben megjelent cikkét fogja feldolgozni, melyben egy Dr. Gilberto Nunez nevű fogorvost elítéltek a barátja, Thomas Kolman haláláért. Pascal a szóban forgó orvost, míg Harbour Kolmant alakíthatja majd. A két színész ezen felül produceri szerepköröket is ellát majd a projektben. Pascalnak egyébként nem ez lesz az egyetlen HBO-s projektje a közeljövőben, hiszen jövőre valamikor vele érkezik a The Last of Us széria is.

Ti szeretitek a megtörtént eseményeket feldolgozó szériákat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.