Hirdetés

Csak jövőre érkezik a The Last of Us sorozat

|

A korábbi híresztelésekkel ellentétben egy évet csúszik a várva várt játékadaptáció premierje.

Hirdetés

Bár még év elején úgy tűnt, hogy 2022-ben debütálhat az HBO-n a The Last of Us játék nagyszabású sorozatadaptációja, az HBO Max egyik vezetője, Casey Bloys megerősítette, hogy a premier csak 2023-ra várható. Az okok? Kitalálhatjátok. Sajnos a COVID-járvány miatt megcsúszott a forgatás, ami még jelenleg is zajlik Kanadában.

Hirdetés

A The Last of Usnak azonban nem feltétlenül árt ez a csúszás, már ami a cselekmény és a valóság kölcsönhatását illeti, hiszen korábban már megerősítették, hogy a játékkal ellentétben a történet vírusjárványa nem 2013-ban, hanem 2003-ban tör ki, ennek megfelelően pedig a sorozat is 10 évvel korábban, 2023-ban fog játszódni.

Bloys nem volt rest megnyugtatni a rajongókat, hogy a projekt továbbra is jó kezekben van. Elmondása szerint a Csernobilt is jegyző Craig Mazin fantasztikus író és rendező, és amit idáig látott a sorozatból, az alapján a rajongóknak van miért izgatottnak lenniük.

A The Last of Us sorozatban Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítják Joelt és Ellie-t, a két főszereplőt. Sikerült egy illusztris színészgárdát összetoborozni köréjük, melyek között megtalálható Storm Reid, Nick Offerman, Anna Torv, Merle Dandridge, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce, valamint Murray Bartlett is.

Ti sajnáljátok, hogy csak jövőre fog debütálni a széria?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.