Hirdetés

DC híráradat: Momoa lesz Aquaman, Forgatási fotók és valós a filmes lista

|

Végre a DC is teljes sebességre kapcsolt, rengetek mozgolódás történt a házuk táján az elmúlt időszakban, a legfrissebb hírekről pedig ez a cikk számol be nektek.

Hirdetés

A napokban az interneten feltűntek a DC filmes tervei 2018-ig bezárólag, és ezzel együtt azt is terjesztettét, hogy Aquman az Igazság Ligájában fog bemutatkozni. Az utóbbi pletyka azonban már megdőlt, hiszen hivatalos forrásból tudjuk, hogy Momoa Aqumanként már a Batman v Supermanban is feltűnik, de kérdés marad, higy a listával mi a helyzet. A választ Kevin Smith nyújthatja, aki szerint nagyon is helytálló a felsorolás: "Ismerek embereket. Nem beszélhetek róla, de megmutatták [a terveiket]. Beszélgettem velük korábban erről az univerzumról. Most pedig megnéztem ezt a listát és igen, erről beszéltek nekem."

Végül, de nem utolsó sorban képeink is vannak a Zack Snyder keze alatt készülgető film forgatási helyszínéről:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.