Hirdetés

DC híráradat: Momoa lesz Aquaman, Forgatási fotók és valós a filmes lista

|

Végre a DC is teljes sebességre kapcsolt, rengetek mozgolódás történt a házuk táján az elmúlt időszakban, a legfrissebb hírekről pedig ez a cikk számol be nektek.

Hirdetés

Az első és talán legfontosabb hírünk mára az, hogy Jason Momoa szereplését mint Aquaman végre megerősítették. A színész már a Batman v Superman: Dawn of Justiceban is fel fog tűnni, illetve természetesen tagja lesz az Igazság Ligája filmnek is. Kiderült, hogy a stúdió már december óta tárgyalt a színésszel és mostantól már hivatalosan is a filmes univerzum tagjává vált. Ha tovább kattintotok megtudhatjátok mit mondott Kevin Smith a DC filmes listájáról és forgatási képeket nézhettek a Batman v Supermanről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.