Hirdetés

DC hírek röviden (06.)

|

Kiderült ki fogja játszani Wonder Womant, és ha ez még nem lenne elég, egy lehetséges színészjelöltünk is van az Acélember folytatásának ellenségére!

Hirdetés

No, de lássuk a medvét! 

- A Warner hivatalosan bejelentette, hogy Halálos Iramban c. filmek sztárja, Gal Gadot fogja játszani Wonder Womant az Acélember 2015-ös folytatásában! Sokak pletykának hitték a hírt, de ezúttal ez nem az; hivatalosan bejelentették!

 

- ...Callen Muvey-t pedig szintén leszerződtették, egy eddig ismeretlen szerepre, ám sokan azt pletykálják, hogy egy ellenséget játszhat a filmben. Ő lenne Lex Luthor?

- FLASH karaktere szintén feltűnik a filmben, aki mint tudjuk, a képregényben szintén az Igazság Ligája tagja. Hogy ki játsza el, nem tudni, ám nagyon érdekes, hogy pont ma debütált a karaktere az Arrow c. sorozatban, ahol Grant Gustin játsza!

- Egy semmilyen forrásból meg nem erősített pletyka szerint az egyetlen lény, aki legyőzte Supermant, azaz Doomsday is feltűnik a filmben!

- Henry Cavill azt nyilatkozta, hogy nagyon izgatott a későbbi filmekkel kapcsolatban, és bár semmi konkrétat nem tud, kíváncsi arra, hogy milyen lesz Lex Luthor és Cyborg(!) karaktere.

A pletykák szerint a Warner több, kevésbé ismert DC-s hősnek, ellenségnek, és csapatnak is szeretne az elkövetkezendő években, kisebb költségvetésből (nem kell sokkal kevesebbre gondolni, mint pl. az Acélemberé) filmet készíteni. A listán Deathstroke, Booster Gold, Team 7, illetve a Suicide Squad van.

- Újabb hírek kaptak szárnyat a "GOTHAM" című sorozattal kapcsolatban is. A pletyka szerint a sorozat fő vonulatát egy nagyon híres kettős gyilkosság (egyesek szerint Bruce Wayne szüleinek halála), és annak nyomozása fogja kitenni. A sorozat a 60-as, 70-es évekbeli amerika fiktív városában, Gothamban játszódna (mily meglepő). 

Nem tudom ebből mi lehet igaz, elvégre be sincs jelentve a sorozat... 

- "Hourman" is megkaphatja a saját sorozatát CW csatornáján. Bár rengetegen nem ismerik a karaktert.... ha a hír igaz, akkor bemutatom nektek a szokásos videóbemutatómban!   

- És a meglepetés.... egy újfent felröppent pletyka szerint a Young Justice (itthon Az Ifjú Igazság Ligája) címen futó sorozat is megkaphatja az előszereplős változatát, méghozzá sorozat formájában! A tagokat a jelenleg futó DC -s produkciókból válogatnák össze.

Szerintem 10000 % hogy kamu hír, hiszen előtte kapnunk kéne egy rendes JL filmet... de az is igaz, hogy senki sem mondta, hogy mostanában jönne, tehát az is lehet, hogy a Warnernek már jó előre megvannak a tervei a filmek, és sorozatokkal kapcsolatban, és csak "terv" az egész. (de ez csak az én tippem)

- Ben Affleck szerződésében nem csak az Acélember folytatása, hanem az Igazság Ligája mozifilm és egy önálló új Batman mozi is benne van. Az utóbbi nem tudni mikor jön-e (ha egyáltalán igaz a pletyka), de ha minden igaz akkor Liga film után.

- És amire már nagyon sokat vártatok: a Batsuit készítője megosztott egy rövid leírást az öltözékkel kapcsolatban: 
"Kevlár: szőtt, hálós anyagból. Glider köpeny (A DKR Trilógiában, és az Arkham játékokban ilyen köpeny van). Fejlett, de könnyű bakancs. És egy egyedi burkolatú kaputelefon." 

- Már el is kezdték építeni az Acélember folytatásához a díszleteket, olyanokat, mint pl. a Kent-farm, a Batbarlang, és néhány külső helyszín. 

PLETYKA illetve SPOILER is lehet:
Elvileg a 2015-ös Acélember folytatásában nem csak Lex Luthor, hanem egy Batman ellenfél, pontosabban "Ras Al Ghul" is feltűnhet! És ez még semmi...azt mondják, hogy a karakter nem ott, a filmben fog debütálni, hanem találkozunk még vele előtte "máshol". 

Mint ugyebár tudjuk, a "Batman vs Superman" cím csak munkacím a készülő 2015-ös Acélember folytatáshoz. Nem rég viszont a Warner levédettet néhány nevet, illetve címet...lehetséges lenne, hogy valamelyik közülük a film címe?

Man of Steel: Battle the Knight
Man of Steel: Beyond Darkness
Man of Steel: Black of Knight
Man of Steel: Darkness Falls
Man of Steel: Knight Falls
Man of Steel: Shadow of the Night
Man of Steel: The Blackest Hour
Man of Steel: The Darkness Within

Batsuit a "Batman: Noel" c. képregényből. A pletykák szerint ez az öltözék fog leginkább hasonlítani az új ruhára! 

 

És egy kis Zöld Íjász: 

- Több híres DC-s ellenséget is bejelentettek az Arrow elkövetkezendő epizódjaiba. Nem sokára találkozhatunk Solomon Grundy-val, Redd Hood-al, és a híres deketív, a "Kérdés"-el.

- SPOILER: Slade Wilson aka Deathstroke karakterével mindenbizonnyal nem csak a szigeten (visszaemlékezésekben), hanem hamarosan Starling Cityben is találkozhatunk!

- A Zöld Íjász 2. évada Január 3.-án jön szinkronosan, továbbra is az RTL Klub csatornáján!  

- Nem régiben elterjedt az interneten, hogy Greg Berlanti azt nyilatkozta, hogy az Arrow nem rész a DC Filmes Univerzumnak. De a hír hamis, ugyanis Greg nem azt állította, hogy nem tagja, hanem azt, hogy MÉG NEM, tehát a jövőben még lehet, csak még nincs összekapcsolva a két univerzum! 

 

És egy kis EXTRA: 

Itt a legújabb karakterbemutatóm, melynek ezúttal a DC univerzum egyik legkegyetlenebb ellensége, Deathstroke a főszereplője. Jó szórakozást! 
 

 

Ha további naprakész DC hírekre vagy kíváncsi, akkor lájkold a CineStar és DC Filmes Univerzum oldalát, illetve ha a videó is tetszett, akkor az Alteron oldalt! 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.