Hirdetés

Vadonatúj hőssel bővül a DC sorozatos univerzuma

|

A Ray nevű szuperhős Flash, a Zöld Íjász, Supergirl és a Legendák segítségére lesz az idei crossoverben.

Hirdetés

Miután bejelentették, hogy a Flash, a Zöld Íjász, a Supergirl és A holnap legendái hőseit egyesítő idei crossover a "Crisis on Earth-X" címet kapta, kiderült továbbá, a DC Comics Ray nevű szuperhőse ebben a két éjszakás eseményben fogja először tiszteletét tenni élőszereplős formában. Utóbbit azért emeltük ki, mivel a karakter már a Freedom Fighters: The Ray című animációs sorozatban látható lesz Russell Tovey tolmácsolásában, és hogy még érdekesebb legyen, maga fogja életre kelteni a crossoverben is. 

Hirdetés

Habár a karakter első felbukkanása egészen 1940-re nyúlik vissza, a közelgő Freedom Fightersben a 2014-2015-ös miniszériából, a The Multiversity-ből merítettek hozzá ihletet. Ezen inkarnációja Raymond "Ray" Terrill, egy homoszexualitását nyiltan vállaló riporter, aki felfedezte, hogy kormányzati tudósok egy titkos projektben a fényt tömegpusztító fegyverré kívánják alakítani. Mielőtt még beszámolhatna információiról, egy incidens következtében szupererőket kap, majd a Freedom Fighters-szel vállvetve együtt küzdenek az igazságtalanság ellen.

Az animációs sorozat az Earth-X-en játszódik, egy párhuzamos világban, ahol a nácik nyerték a második világháborút. Ezek után nem nehéz elképzelni, miként fonódik majd össze a karakter sztorija a "Crisis on Earth-X" nevű crossover eseménnyel, melyben Barry Allen és Iris West esküvőjén ennek a másik világnak a gonosztevői csapnak le váratlanul.

Az idei négy részből álló sorozatos esemény mindössze két éjszaka fog tartani: November 27-én, hétfőn veszi kezdetét a Supergirl és a Zöld Íjász epizódjaival (utóbbi egyedül ezen a héten kerül át hétfőre csütörtök helyett), november 28-án, kedden pedig a Flash-sel folytatódik, és A holnap legendáiban zárul.

A Freedom Fighters: The Ray valamikor ősszel veszi kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.