Hirdetés

De Niro, Al Pacino, és Scorsese együtt!

|

Régóta várt színészóriás hármast fedezhetünk fel a The Irishman című gengszterfilmben, amelyet a nagy Martin Scorsese rendez, Al Pacino valamint Robert De Niro társsaságában.

Hirdetés

A Deadline szorgos kis munkásembereinek sikerült kiderítenie, hogy a Martin Scorsese rendezte The Irishman produceri teendőit De Niro látja el, továbbá fontos szerepet is kap benne.

A felejthetetlen fizimiskával rendelkező színészóriás mellett a filmvilágban szintén nehézsúlyú Al Pacino is karakterhez jut, bár mentségül legyen mondva az újságnak, még nem derült ki pontosan, hogy ki kicsodát alakít. De Niro és Al Pacino mellett egy harmadik nagy alak is feltűnik a The Irishman-ben, ő pedig nem más, mint Joe Pesci.

Pesci sem mondható éppen újoncnak, hiszen számntalan komikumra épülő alkotás maradandó részese volt, részt vett gengszterfilmekben is, szintén fontos momentum lehet a két emlegetett régivágású színész mellett.

A The Irishman sztorijáról annyi tűnik hitelesnek eddig, hogy egy a valósághoz közeli bűnöző, Frank "The Irishman" Sheeran lesz a középpontban, valamint az alapot Charles Brandt: I Heat You Paint Houses című műve szolgáltatta, melyben a The Irishman szerepet vállalt Jimmy Hoffa meggyilkolásában. A szóban forgó filmátiratért Steven Zaillian (Schhindler listája, Mission: Impossible, Hannibál, Amerikai gengszter) felelős.

Amint megtudjuk a forgatás, megjelenés dátumát, vagy a színészek pontos szerepét, azonnal jelezzük felétek!

Addig is, egy kép a Törvény gyilkosa című film premierjéről Robert De Niro-val és Al Pacino-val:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.