Hirdetés

Deadpool 2 - Domino még visszatérhet

|

Valószínűleg nem a Deadpool 2-ben látjuk utoljára Zazie Beetz karakterét.

Hirdetés

Noha a rajongók alaposan kiakadtak Domino kinézetén és a szerepre castingolt színésznőn is, az új karakter bizony szerves része lesz a Deadpool 2-nek. A képregényekben Domino mutánsképessége az, hogy képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, ezáltal el tudja intézni, hogy egy-egy helyzetben óriási szerencséje legyen vagy épp az ellenfélnek piszok nagy balszerencséje, ráadásul remek lövész, rendkívül edzett, a robbanószerekben is profi, a közelharci fegyverek mestere és a küzdősportokban is élen jár.

Hirdetés

A figurát megformáló Zazie Beetz nemrég interjút adott a The Hollywood Reporternek, amelyből kiderült, hogy három filmre szól a szerződése, beleértve a Deadpool 2-t is. Hogy a többi projekt mi lehet, amiben felbukkan, azt nem nehéz megtippelni, hiszen korábban már pletykálták, hogy a 20th Century Fox következő Deadpool-kapcsolódású filmje az X-Force lehet, amelyet állítólag még idén elkezdenek forgatni. Deadpool és Kábel részvétele evidensnek tűnik, azonban ezek után vélhetően felvéshetjük Domino nevét is a listára, főleg, hogy a képregényekben ő az X-Force csapat egyik fontos tagja. 

A Deadpool 2 május 17-én kerül a hazai mozikba és akkor végre megnézhetjük akció közben is Dominót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.