Hirdetés

Az X-Force film még mindig sínen van a Fox felvásárlása után is

|

Drew Goddard továbbra is dolgozik az X-Force-on.

Hirdetés

Miután a Walt Disney decemberben felvásárolta a Fox-ot és ezzel együtt megszerezte a náluk lévő Marvel jogokat is, sok fejlesztés alatt álló projekt fölött megjelent egy hatalmas kérdőjel. Habár tervben van a frissen visszaszerzett szuperhősök (X-Men, Fantasztikus négyes) beépítése a Marvel Filmes Univerzumba, ez az egyesülés még kellően távoli ahhoz, hogy maradjon idő az olyan filmek, mint az X-Force befejezésére.

Hirdetés

Discussing Film jelentése szerint a filmet továbbra is a Ház az erdő mélyén alkotója, Drew Goddard írja és rendezi. A mutáns csapatot Nathan Summers, azaz Kábel vezeti, akinek első filmes feltűnését az idén nyáron érkező Deadpool 2-ben láthatjuk. És, ha már Deadpool, akkor róla se feledkezzünk meg, hiszen ő is tagja lesz az X-Force-nak, amihez rajtuk kívül még hárman fognak csatlakozni, így ötfőssé téve a csapatot.

Hogy ez a film még a Fox féle X-Men univerzumhoz vagy már az MFU-hoz fog-e kapcsolódni egylőre nem tudni. Annyi biztos, hogy a Deadpool már önmagában sem fűződött túlontúl erős szálakkal a korábbi mutáns mozikhoz így valószínű, hogy ezentúl is inkább mellekvágányon fog futni ez a véresebb, szókimondóbb ágazat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.