Hirdetés

Deadpool 2 - megvan, hogy ki lesz Domino

|

Ryan Reynolds vörös latexbe bújtatott agymenése nagyot ment tavaly a pénztáraknál, így a 20th Century Fox azonnal zöld lámpát adott a folytatásnak, amelyben Kábel mellett felbukkan egy másik fontos karakter, Domino is. És már azt is tudjuk, hogy ki fogja alakítani.

Hirdetés

Bár Tim Miller nem tér vissza a második Deadpool film élén, így sincs okunk az aggodalomra, hiszen a John Wick egyik rendezője, David Leitch lett az utódja, aki bizonyára még a korábbinál is jobban megkoreografált összecsapásokat mutat majd be nekünk a vásznon. Középpontban a folytatás két központi karakterével, Kábellel és Dominóval. 

Hirdetés

Kábel megformálójáról egyelőre nincs hivatalos megerősítés (több színészt is pletykáltak, beleértve Ron Perlmant és Pierce Borsnant is), viszont Dominó, azaz Neena Thurman színészét most sikeresen castingolták. A karaktert maga Reynolds jelentette be Twitteren: ő az Atlanta című sorozat sztárja, Zazie Beetz, akinek ez lesz az első nagyobb filmszerepe. 

Domino pedig új színt vihet Deadpool humorába, hiszen az a mutánsképessége, hogy képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, ezáltal el tudja intézni, hogy egy-egy helyzetben óriási szerencséje legyen vagy épp az ellenfélnek piszok nagy balszerencséje, ráadásul mindehhez hozzátartozik az a tény is, hogy remek lövész, rendkívül edzett és a robbanószerekben is profi. A közelharci fegyverek mestere és a küzdősportokban is élen jár, ezáltal értékes szövetségese lehet kedvenc Poolunknak. 

A Deadpool 2 egyelőre még előkészítési fázisban van, de Kábel leleplezése után hamarosan megindult a forgatás, hogy tartani tudják a 2018-as premiert. Íme az első ízelítő

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.