Hirdetés

Itt a Deadpool 2 első előzetese

|

A semmiből hirtelen feltűnt a nagypofájú zsoldos következő kalandjának kedvcsinálója. Igaz, nem jó minőségben.

Hirdetés

Ryan Reynoldsék megint húzzák a népet. Amire némileg szükség is van az elmúlt hónapok keveréseit-kavarásait nézve. Ez idő alatt rendezők jöttek és mentek, új forgatókönyvíró csatlakozott a stábhoz és Kábel megformálóját még mindig nem találták meg.  Most azonban Reynoldsék kedveskedtek egy agyament kedvcsinálóval az amerikai rajongóknak a Logan előtt, ha már a forgatás még nem kezdődött el. A Fox nem kommentálta a szivárogtatást, de a Variety-nak megerősítette egy névtelen forrás, hogy a jelenetet kifejezetten a Logan kedvéért vették fel.

Hirdetés

Reynoldsék a klasszikus, Superman-féle telefonfülkében átöltözős klisét figurázzák ki (alatta John Williams klasszikus dallamaival), majd ennek következményeit Deadpool a rá jellemző taplósággal kezeli. Emellett ment a csiki-csuki mind Hugh Jackman, mind Patrick Stewart részéről, hogy megfontolnák a visszatérést Logan és Xavier szerepében a Deadpool kedvéért, Reynolds pedig egyből vérszemet kapott és lesátrazott Jackman háza előtt, hogy meggyőzze, ezt maga a színész árulta el, amikor arról faggatták, mégse lenne kedve visszatérni:

Rengetegszer megkaptam ezt a kérdést. Ryan Reynolds szó szerint sátrat vert a házam előtt. Nagyon nehezen fogadja el azt a választ, hogy "nem".

Végül Jackman pontot tett az ügy végére:

Nem, haver. Ideje továbbállnom.

Ezzel Jackman valósággal összetörte mind Reynolds, mind pedig a rajongók szívét, pedig nemrég a "legviccesebb ember" az instagrammon közzétett egy képet, amelyen együtt láthatóak Pierce Brosnannel, ezzel pedig meg is indult a találgatás, mi szerint az ex-James Bond lesz-e Kábel a következő részben, amely az előzetes tanúsága szerint nem sokára jön, de nem elég soká.   

Frissítve: Jobb minőségben, valamint a Marvel Magyarországnak köszönhetően feliratosan is megtekinthető a videó.

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.