Hirdetés

Érkezik a Deapool 2 bővített verziója

|

Több vér, több poén, több Deadpool.

Hirdetés

Nehéz lenne megmondani, hogy egy annyira tömény humorarzenált felvonultató filmet, mint a Deadpool 2-t néznénk-e tovább is, pont kellő mértékben volt hosszú, vagy így is megártott a sok(k), de a rajongók örülhetnek, a rendező szerint ugyanis érkezik a film bővített változata. A továbbiakban SPOILEREK is következnek a részletek mellett!

Hirdetés

Az első Deadpool ugyan rövidebb volt, de ott talán nem is igényelt a nagyszájú zsoldosból többet. Itt viszont David Leitch, Ryan Reynols és a többiek köztudottan volt olyan poén, amit végül kénytelenek voltak kivágni a végleges verzióból. A Cinemablendnek adott interjújában Leitch elárulta, hogy az eredeti nyers vágás egy 2 óra 12 perces filmet takart, most pedig ennek az összeállításán ügyködnek Reynoldsékkal, vagyis negyed órával lesz hosszabb a moziban láthatónál.

Ebben többek között helyet foglal Deadpool válogatott és brutális öngyilkossági kísérleteinek a sorozata Vanessa halála után, egy bónusz jelenet Kolosszussal a kastélyban, valamint Domino is több játékidőt kap. Emellett számos poént kicserélnek majd, hiszen egy-egy gag-nek több verzióját is rögzítették, ezek egy részét láthattuk az előzetesekben, de a kész filmben már nem. 

Nem ez az első eset, hogy egy Marvel-film bővítést kap. Példának okáért a nem túl szép emlékű Daredevil is kapott annak idején egy véresebb változatot, de az elmúlt évekből az egyik legjobb bővítést szintén a Fox és az X-Men-franchise tudhatta magáénak: Az eljövendő múlt napjai Vadóc változata a film alternatív verziója volt, nem csupán belehelyezve a mozis verzióból teljesen kimaradt mutánssal, hanem számos helyen a történet, a karakterek kaptak pontosabb kontúrokat. Deadpoolnál ilyenre nem feltétlenül számítunk, de vélhetően a plusz játékidő nem vesz el az élményből. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de valamikor őszre várható a megjelenés. Amint tudunk valami pontosat, azonnal beszámolunk róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.