Hirdetés

Deadpool 2 - első képeken Josh Brolin, mint Cable

|

Ha Dominóval nem is lenne megelégedve mindenki, ezzel garantáltan más lesz a helyzet.

Hirdetés

Forog a jövő nyáron érkező Deadpool 2 Vancouverben, a címszereplőt alakító Ryan Reynolds pedig Domino (Zazie Beetz) után a film másik új mutánsáról, a Josh Brolin által életre keltett Cable-ről is lerántotta a leplet. 

Hirdetés

A karakterre jellemző vagány felszerelés, duzzadó izmok, hatalmas fegyverek és techno-organikus felépítés a lentebb látható képeket is jellemzi, így mi már óriási izgatottsággal várjuk az első hivatalos képsorokat, hogy mozgásban is láthassuk az új szereplőket. 

A Deadpool 2 2018. június 1-én debütál, további főszerepekben Leslie Uggams (Vak Al), T.J. Miller (Cserkész), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja). A rendezői széket David Leitch foglalja el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.