Hirdetés

Infómorzsák a Deadpool 2-ről és az új X-Men spin-offról

|

Simon Kinberg producer mesélt a közelgő címekről.

Hirdetés

Míg a képregényfilmek piacát jelenleg toronymagasan a Marvel Studios uralj, és maga az X-Men széria is gyengélkedik mostanában, addig a franchise különálló filmjei kifejezetten pozitív visszhanggal büszkélkedhetnek. A felnőtteknek szóló besorolást kapó Deadpool hatalmas siker volt mind a nézőknél, mind pedig a kritikusoknál. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy Hugh Jackman Rozsomákjának záróakkordja, a Logan is hasonló eredményeknek fog örvendeni.

Hirdetés

A Logan producere, Simon Kinberg nemrégiben megosztott pár gondolatot a Deadpool 2-vel és a tervben lévő X-Men spin-offról, ami a New Mutants című képregénysorozatot fogja alapul venni:

"Úgy tervezzük, hogy mindkét cím még idén elkészül. Jelenleg is izgatottan dolgozunk a New Mutants forgatókönyvén, Josh Boone pedig gőzerővel készíti elő a film munkálatait. Josh maga is hatalmas rajongója a New Mutants szériának, terveink szerint a forgatások már nyár elején befejeződhetnek, a film pedig így jövőre mozikba is kerülhetne.

A Deadpool 2-vel is hasonló a helyzet, Ryan [Reynolds] és a srácok folyamatosan munkálkodnak a forgatókönyvön és alakítgatják azt. Már most is egy kiváló scriptből dolgozunk, hamarosan pedig megkezdődnek a szereplőválogatások néhány új karakterhez. Nem lesz túl sok új arc, de jó néhány nagy névvel bővül majd a csapat. A New Mutantshez hasonlóan az új Deadpool forgatásait is idén szeretnénk befejezni, hogy jövőre egy elkényeztethessük az X-Men franchise rajongóit."

Kinberg tovább hozzátette, hogy hosszútávú terveik vannak a szériával. Nagy valószínűséggel összetalálkoznak majd a különálló filmek bizonyos pontokon, viszont a 20th Century Fox emberei szeretnék, ha minden egyes cím egyedi lenne, így meghagyják az alkotói szabadságot a rendezők számára, a Logan mintáját követve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.