Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezheti a Deadpool folytatását

|

A 20th Century Fox-nak új rendezőt kell találnia mielőbb a Deadpool 2 élére, ugyanis év elején szeretnék kezdeni a forgatást. A legújabb információk szerint már meg is találták Tim Miller utódját, aki remek választásnak bizonyulhat.

Hirdetés

A múlt héten írtunk róla, hogy rendező nélkül maradt a Deadpool folytatása, ráadásul nem sokkal később az is kiderült, hogy mi vezetett idáig. Aki kíváncsi az előzményekre, annak érdemes átfutnia a korábbi híreket, majd visszajönni, ugyanis izgalmas fejlemény van. 

Hirdetés

A Mashable értesülései szerint a 20th Century Fox számára jelenleg a John Wick társrendezője, David Leitch az első számú kiszemelt a Deadpool 2 rendezői posztjára. Leitch éveken keresztül dolgozott second unit rendezőként és színészként is, valamint egy hollywoodi stúdió, a harci koreográfiákkal és kaszkadőrök képzésével foglalkozó 87Eleven Action Design egyik vezetője, amely már a legnagyobb blockbusterekhez is küldött szakembereket.

Első önálló filmje, a The Coldest City Charlize Theron és James McAvoy főszereplésével 2017. augusztus 11-én kerül a mozikba. Mivel már az utómunkálatokat végzik rajta, így Leitchnek lenne ideje a következő Deadpool kalanddal bíbelődni, továbbá akcióval telített múltjának köszönhetően még jobban megkoreografált vérengzéseket vezényelhetne le. 

Remélhetőleg a 20th Century Fox meg tud vele egyezni és hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy leszerződött a 2018. március 2-re kitűzött Deadpool 2-höz, mi felettébb örülnénk neki. Azért kíváncsiak lennénk Ryan Reynolds véleményére is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.