Hirdetés

Deadpool és Pókember a Batman Superman ellent sem kímélte

|

A Marvel néhány finom célzással kiparodizálta a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát a Spider-Man/Deadpool képregény legújabb számában.

Hirdetés

A Marvel egy elég merész húzással finoman odaszólt a DC legfrissebb filmes nagyágyújának, ami két akkora névvel, mint Batman és Superman sem teljesített az elvártak szerint a pénztáraknál, ez pedig valamennyire a negatív visszhangnak volt köszönhető.

Hirdetés

Ha a 2016-os box office-t vesszük figyelembe, nincs két nagyobb szuperhős Deadpoolnál és Pókembernél. Mindenki kedvenc nagyszájú zsoldosa még a korhatárbesorolás ellenére is óriásit robbantott a kasszáknál: a hazai bevétele 363 millió dollár, a tengerentúli pedig 415 millió volt, így globálisan 778,6 milliót hozott a FOX számára, nem is csoda, hogy azonnal berendelték a folytatást. Ez minden idők legnagyobb R-besorolású filmje, idén pedig a második legnagyobb az Amerika Kapitány: Polgárháború mögött, ahol először láthattuk Tom Hollandot, mint az új Pókembert. Kapitányék 404 milliós hazai és 743 milliós tengerentúli bevétellel a legsikeresebbet alkották az idén, ugyanis mindent összevetve 1,1 milliárd dollárt gyűjtöttek be.

A Batman Superman ellen ezzel szemben a hazai bevételeket tekintve 330 milliót, a nemzetközit tekintve pedig 542 milliót hozott a konyhára, így ez a világméretű cím "csak" 872 millió dollárral zárt. Természetesen ez is nagyszerű teljesítmény, de érthető, hogy sokan talán többet vártak volna.

A Marvel tudja, hogy ezt a kört megnyerte, szóval úgy döntöttek, hogy felhasználva két legfényesebben ragyogyó csillagukat, rúgnak egy kis homokot Bruce és Kal-El szemébe, amire a Spider-Man/Deadpool képregénysorozat hatodik, legfrissebb számának végén került sor.

A két bűnüldöző csupán elment egyet mozizni, hogy megnézzék a Nighthawk V. Hyperion: Yawn of Boredom című filmet Katz N. Berger rendezésében. Persze tudjuk, hogy a Batman Superman ellenről beszélnek, hisz a mozi plakátján ez a szöveg szerepel: "Nem fogod elhinni, ugyanaz az anyjuk keresztneve!" Pókember és Deadpool épp sétálnak ki a filmről, de úgy fest, hogy utálták. Deadpool szerint a Nighthawk V. Hyperionnak semmi értelme nem volt, érthetetlen, hogy a hősök harcoltak egy percet, majd egyik pillanatról a másikra legjobb barátokká válnak. Pókember a jelenetek miatt panaszkodik, amelyek a következő nyolc filmet kívánják egyben felvezetni. A móka persze itt nem áll meg, két kedvencünk utána magukból is csinál egy kis viccet, de lessétek meg magatok a képregény szóban forgó oldalait:

Reméljük, hogy a másik kiadó nem veszi túl komolyan ezt a kis mókázást olyan karakterek részéről, mint Deadpool és Pókember, esetleg csak visszavág valamilyen jópofa módon. Ha pedig a 2016-os képregényfilmek pénzügyi hátteréről szeretnétek még többet hallani, akkor legújabb videónkat ajánlanánk megtekintésre:

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.