Hirdetés

A Deadpool rendezőjétől érkezhet a Neuromancer film!

|

Tim Miller, Deadpool karakterének egyik feltámasztója nyerte el a híres cyber punk regény filmes adaptációjának rendezői székét.

Hirdetés

William Gibson 1984-es kultikus sci-fi regényét, a Neuromancert már több alkalommal is megpróbálták a filmvászonra varázsolni, ám ezek a próbálkozások mindeddig nem vezettek sikerre. 2007-ben Joseph Kahn, majd később Vicenzo Natali került a projekt élére rendezőként, ám mindkét alkalommal idejekorán elfogyott a lendület.

Hirdetés

Tim Miller, aki sikeresen vagánnyá tette Deadpoolt a mozikban az első kudarcba fulladt kísérletet követően, ezúttal a Neuromancerből készíthet olyan filmes adaptációt, melyre méltán lehetnek büszkék majd a rajongók. Ám a Deadpool 2-ből váratlanul dobbantó direktor előbb egy új Terminátor filmet/széria első darabját fogja elkészíteni James Cameron felügyeletével.

Éppen ezért még az is előfordulhat, hogy végül nem Miller lesz a Neuromancer megváltója, hiszen a Deadpool folytatás is jól jelzi, hogy érdekes fordulatokat tudnak venni bizonyos projektek igen rövid időn belül. Mindenesetre örvendetes lenne, ha Miller és a stúdió is kitartana a Neuromancer mellett, hiszen az mindenképp a sci-fi műfajának egy új szeletét ismertetné meg a nagyközönséggel.

A Neuromancer egy disztopikus jövőben játszódik, melyben egy Henry Dorsett Case nevű hackert felbérel egy titokzatos figura, hogy meghackeljen egy fejlett mesterséges intelligenciát. Gibson ezért a könyvéért számos díjazásban részesült.

Ti olvastátok a könyvet? Szerintetek Miller kezében jó helyre kerülne az adaptáció sorsa?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.