Hirdetés

Deadpool - Wade Wilson három fázisa

|

A Zombieland írója, Rhett Reese beszélt az io9-nek arról, hogy a közelgő Deadpool film a képregény karakter mely szakaszáról fog szólni.

Hirdetés

A direktori poszt körül is nagy a zsongás, legutóbbi pletykáink szerint Adam Berg kaphatná meg a projektet, aki még semmi extrát nem tett le az asztalra, csupán videóklippeket és reklámokat.

Reese a következőket nyilatkozta a történetről: "Megvizsgáljuk, hogy Deadpool hogyan jutott el idáig, és miért lett olyan, amilyen." mondta a forgatókönyvíró. "Ő egy megvetemedett karakter, és pont ezért annyira szórakoztató. Mert teljesen őrült. Nincs korlátok közé szorítva, nem hat rá az illem, ezért nagyon élveztem róla írni, feltárni a származását, a valódi énjét és eredetét."

Hozzátette azt is, hogy a film megmutatja Deadpool kialakulásának mindhárom fázisát. "Azt hiszem egy kidolgozott egyensúlyt kapunk a filmben arra, hogy Wade Wilson hogyan s miért lett Deadpool, mi motiválta a maszk felhúzására, a végső jelleme kialakulására."

Deadpool karakterét továbbra is Ryan Reynolds fogja játszani, de forgatásra utaló időponttal nem rendelkezünk, csupán annyit lehet tudni, hogy valamikor 2012-ben láthatjuk vásznon Wade Wilsont. Amint kiderül bármi is, sikítunk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.