Hirdetés

Del Toro új filmje

|

Miért mondott le Del Toro a The Hobbit rendezéséről? Mi lehetett az a nagyon nagy projekt? Most kiderül...

Hirdetés

Nos, igen, ezek közül való az új film, méghozzá a listáról rögtön az első, Howard Phillips Lovecraft regénye, Az őrület hegyei. Bővebben a műről(-ből) itt olvashattok, az alap sztori szerint a Déli Sarkon felfedezik, hogy az ember létrejötte egy másik bolygóról származó istenszerű fajnak köszönhető.

Még az előző cikknél volt arról szó, hogy a stúdióknak nem igazán tetszik az adaptáció ötlete. S hogy mégis mivel sikerült őket meggyőzni? Nem mással, mint egy igazi ütőkártyával, James Cameronnal. Cameron már megfogadta, hogy nem nagyon fogja a nevét adni mások további munkáihoz, mégis elvállalta a produceri tevékenységeket.Ez elég meggyőző volt a stúdiónak is a projekthez. Nemsokára kezdik a film előmunkálatait, a tényleges forgatás kezdetét jövő nyárra időzítik.

Del Toro pedig nem akar csalódást okozni. A filmet 3D-ben forgatják, és igazi R-Rated (18-as) horrort ígérnek a nézőknek. Nem is igazából azért, mert a horrornál ez kötelező lenne, hanem olyan mély és erős benyomást akarnak kelteni a nézőkben, mint maguk a Lovecraft regények. (bár amit a regények hatásairól írnak, szerintem kissé túlzás)

Nekem a horror nincs a kedvenc műfajaim között, mégis az alapfelvetése a történetnek határozottan szimpatikus, szerintem érdemes lesz megtekinteni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.