Hirdetés

Dél-Afrikában is forgatják majd a Bosszúállók 2-t?

|

Úgy tűnik, hogy nem csak az Egyesült Királyság fogja hevesen várni a Bosszúállókat, hanem egyes hírek szerint Dél-Afrika is.

Hirdetés

Korábbi jelentések azt mondták, hogy szinte csak az Egyesült Királyságban fogják forgatni a filmet, de a Dél-Afrika-i 5FM rádió és Cape Town Film Studios elnöke szerint a Föld legnagyobb hősei Dél Afrikában is ott lehetnek majd. Ha ez igaz, akkor a Dél-Afrika-i "beállítás" utalhat egy új karakter bevezetésére is, akit nagyon sokan szeretnének a filmben látni. Egész véletlenül múlt héten jelentek meg olyan hírek, hogy Fekete Párducnak, Wakanda királyának a különfilmjét 2014-ben kezdhetik el forgatni. De mivel hivatalosan nincs bejelentve TChalla filmje, így még csak spekulálunk ezzel kapcsolatban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.