Hirdetés

Már idén bemutatják a mozikban a Demóna folytatását

|

Leleplezték a film hivatalos címét és első plakátját is.

Hirdetés

Méltán nevezhetjük a Demónát a Disney egyik legkülönlegesebb élőszereplős remake-jének, hiszen az Angelina Jolie főszereplésével 2014-ben bemutatott produkció igen nagyot csavart az alapsztorin, és Csipkerózsika helyett a történet ezúttal a film negatív főszereplőjének, Demónának a szemszögéből tárult elénk. A sikeres kritikai és pénzügyi fogadtatást követően a stúdió 2020-ra tűzte ki a folytatás premierdátumát, ami nagy meglepetésünkre a vártnál sokkal hamarabb bemutatásra kerül.

Hirdetés

Mint tegnap megtudhattuk, a Demóna: A sötétség úrnője címre keresztelt második rész az eredetileg 2020. május 29-re tervezett időpont helyett már idén, egész pontosan október 18-án mozikba kerül, ez pedig azt jelenti, hogy közel nyolc hónappal előbb tér vissza a mozivásznakra Jolie és a folytatásban szintén szerepet kapó Elle Fanning Aurora hercegnőként. Az első hivatalos képsorokra várva egy egyszerű, de annál stílusosabb kedvcsináló plakátot már megnézhetünk rajta a címszereplővel. 

A két említett színésznőn kívül a szereplőgárdát olyan tehetségek erősítik, mint például Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor és Ed Skrein. A sötétség úrnőjét A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja társalkotója, Joachim Rønning rendezte Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster forgatókönyve alapján, amit a magyarországi mozik 2019. október 17-én tűznek műsorukra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.