Hirdetés

Démoni kenyérpirítóról készült horrorfilm

|

Mikor már a saját konyhájában sincs biztonságban az ember.

Hirdetés

Horrorfilmet szinte bármiről lehet csinálni, ha elég kreatív az ember. Ezt próbálja bizonygatni a Burnt című rövidfilm is, ami nem mást, mint egy kenyérpirítót tett meg a rettegés tárgyának. Persze az már más kérdés, hogy komolyan lehet-e venni egy ilyen koncepciót, de szerencsére Danny Morgan rendező fejében nem a hitelesség, hanem a szórakoztatás járt, amikor kitalálta ezt az abszurd ötletet.

Hirdetés

A maga 10 percére pedig pont elég az embereket fojtogató és megégető pirító története, hiszen a horror zsáner számos ismert kliséje visszaköszön egy kissé humorosabb köntösben. Nyilvánvalóan többször is érezni, hogy egy alacsony költségvetésű, amatőr filmről van szó, de pár percet mindenképp érdemes szánni rá, hiszen ilyesmit nem lát mindennap az ember. 

Ha pedig valódi borzongásra vágytok, akkor egy másik cikkünkben összeszedtük az előző évtized legjobb horrorjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.