Hirdetés

Denzel Washington az Éjjeli féreg rendezőjének új filmjében?

|

Dan Gilroy következő alkotásához Denzel Washingtont szeretné megnyerni, aki az Inner Cityben a jogügyi filmek zsánerébe térhetne vissza.

Hirdetés

Dan Gilroy két éve az Éjjel féreg című filmjével nem akárhogyan debütált Hollywoodban. Az egyetlen negatívum, amit elmondhatunk a film kapcsán, hogy égbekiáltó bűn volt az Akadémia részéről, hogy Jake Gyllenhaalt még csak Oscar-díjra sem jelölték a zseniális alakításáért.

Hirdetés

Gilroy következő dobása is kezd körvonalazódni, ami az Inner City névre fog hallgatni, melyet leginkább Sidney Lumet 1982-es filmjére, Az ítéletre hajazna, melyben Paul Newman egy alkoholista ügyvédet alakított, aki csak azért vállalt egy húzós egészségügyi ügyet, hogy javítson a renoméján. Az Inner Cityben a főszereplő ügyvédnek a cégében bekövetkezett drasztikus változásokkal kellene megbirkóznia.

És hogy kiről is csiripelnek a madarak, aki befutó lehet a szerepre? Denzel Washingtonról, aki visszatérhetne így a műfajba az 1993-as Pelikán ügyirat után. A stúdiók természetesen rögtön elkezdtek licitálni a film jogaiért, főleg azok után, hogy az idei nyáron megannyi folytatás bukott meg a mozikban. A versengő felek között ott van a Netflix is, mely az Inner City megszerzésével igen csak erőre kapna a filmpiacon, ha már a sorozatpiacon amúgy is kinőtte magát megkerülhetetlen versenyzővé.

Denzel Washington hivatalosan egyelőre nem kötelezte el magát a projekt mellett, akit legközelebb egyébként a Hét mesterlövész remake-ben, majd a Fences című filmben láthatjuk viszont - utóbbi lehet az idei év egyik fő Oscar-várományosa. Figyelembe véve, hogy Dan Gilroy milyen teljesítményre ösztökélte Gyllenhaalt az Éjjeli féregben, Washington számára is vonzó lehet, hogy újra megmérettesse magát egy tehetséges rendezővel az ügyvédi filmek zsánerében, ezáltal egy újabb Oscar-jelölést/díjat is bezsebelve. Ti mennyire örülnétek egy Gilroy-Washington kollaborációnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.