Hirdetés

Denzel Washington harmadszorra is védelmezni fog minket

|

Premierdátumot kapott A védelmező széria harmadik része.

Hirdetés

Még januárban csípte nyakon Denzel Washingtont az újságírószakma, miután egy nyilatkozatában elkotyogta, hogy elkészült a Védelmező 3 forgatókönyve. A projekt hivatalos formában azóta sem kapott zöld lámpát, de végre megtört a síri csend, hiszen nemcsak a folytatást, hanem annak premierdátumát is megerősítették: 2023. szeptember 1-jén kaphatjuk meg az újabb Denzel Washington-féle csihi-puhit.

Hirdetés

A főszereplő tehát nem változik, de egyelőre minden más bizonytalan. Az első két részt Antoine Fuqua rendezte, de egyelőre a visszatéréséről nem szól a fáma, ahogy az előző filmek további színészeinek újrázásáról sem. Idáig Washington mellett Melissa Leót és Bill Pullmant sorolhattuk a franchise visszatérő arcai közé, és őszintén meg lennénk lepődve, ha a harmadik felvonásra a hármas valamelyike kiesne a pixisből.

Ti örültök, hogy már jövőre megkapjuk a Védelmező 3-at?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.