Hirdetés

Denzel Washington ismét A védelmező szerepébe bújik

|

Egy harmadik részre is visszatér a színész, hogy újra szétrúgja mindenki sejhaját.

Hirdetés

Denzel Washington egészen lenyűgöző karrierje nem éppen arról szólt, hogy lépten-nyomon részt vett volna folytatásokban, de A védelmező kedvéért egyszer már kivételt tett. És úgy tűnik, hogy még egyszer fog, hogy harmadjára is belebújjon Robert McCall bőrébe. A színész a Collidernek erősítette meg, hogy most, hogy túl van a The Tragedy of Macbeth filmen, a következő projektje A védelmező 3 lesz.

"Megírták A védelmező harmadik részét, úgyhogy az lesz a következő film számomra. Úgyhogy most formába kell jönnöm, hogy ismét szétverhessek embereket. Ismét szétverhetek embereket! Előbb a The Tragedy of Macbeth, majd random emberek szétverése - lehet ennél jobb bármi is?"

Hirdetés

Washington, tapasztalt színész lévén nem árult el többet a harmadik részről, ám esélyes, hogy az első két felvonáshoz hasonlóan Antoine Fuqua is visszatérjen a rendezői székbe. A védelmező eddigi darabjai remekül teljesítettek a kasszáknál, és minden bizonnyal nem Washingtonon fog múlni, hogy a harmadik rész ne könyveljen el hasonló sikereket. Mégis, kérdéses, hogy a COVID által megbolygatott piaci körülmények között A védelmező vagy a John Wick filmekhez hasonló alkotások képesek lesznek-e újra bevonzani a közönséget a popcorn illattal átitatott sötét termekbe.

Ti mit gondoltok, van az akciófilmeknek jövője a mozikban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.