Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Dermesztő hajsza premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Február 21-én kerül mozikba Liam Neeson új filmje, Az eltűnés sorrendjében amerikai remake-je, amelyben a színész hókotró-sofőrként szolgáltat igazságot.

Hirdetés

A 2014-es Az eltűnés sorrendjében című norvég film Stellan Skarsgård főszereplésével készült el és vált világszerte népszerűvé, Hollywood pedig természetesen erre is lecsapott, az amerikai feldolgozásért ráadásul ugyanaz felel, aki az eredetiért is. A Dermesztő hajsza történetének középpontjában Nels Coxman (Liam Neeson) áll, egy coloradói sífalu hókotrója, aki boldogan éli csendes életét feleségével (Laura Dern) és fiával, azonban egy csapásra rémálommá válik minden, mikor a gyerekét meggyilkolja a helyi drogkartell. Nels a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást. 

Hirdetés

Puliwood és a Freeman Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg Hans Petter Moland (Az eltűnés sorrendjében, Palackposta) izgalmasnak ígérkező filmjében Liam Neeson sokadik bosszúhadjáratát, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik február 19, azaz kedd reggel 09:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre (segít benne a cikk alján lévő trailer):

Ki szinkronizálja Liam Neesont a film magyar változatában és a szinkronos trailerben?

a, Kőszegi Ákos

b, Csernák János

c, Gáti Oszkár

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Dermesztő" jeligével. A vetítés 2019. február 19-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.