Hirdetés

Dermesztő hajsza - traileren Liam Neeson következő akciózása

|

Az eltűnés sorrendjében című svéd fekete komédia amerikai remake-et kap, ráadásul ugyanazzal a rendezővel. Most pedig befutott hozzá az első szinkronos előzetes.

Hirdetés

A 2014-es Az eltűnés sorrendjében című norvég film Stellan Skarsgård főszereplésével készült el és meglehetősen nagy népszerűségre tett szert világszerte a filmrajongók és a kritikusok körében is, így nem csoda, hogy Hollywood ezt is kinézte magának. A csavar pedig az a dologban, hogy az amerikai remake-ért az a norvég rendező, Hans Petter Moland felel, aki az eredetit is tető alá hozta, így már egy fokkal érdekesebb a feldolgozás, amely eleinte Hard Powder néven futott, ám már Cold Pursuitként, magyarul pedig Dermesztő hajszaként hivatkoznak rá. 

Hirdetés

A történet középpontjában Nels Coxman (Liam Neeson) áll, aki egy coloradói sífaluban tevékenykedik hókotróként, a közösségért nyújtott áldásos tevékenysége miatt pedig még az év polgárának is megválasztják. Nels boldogan éli csendes életét feleségével (Laura Dern) és fiával, azonban egy csapásra rémálommá válik minden, mikor a gyerekét meggyilkolja a helyi drogkartell. Nels a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, csakhogy véletlenül kirobbant egy bandaháborút, amely az egész várost elsöpörheti.. Kivéve, ha ő vet neki véget előbb. A film első előzetese kifejezetten hangulatos, ez még jól is elsülhet: 

Szinkronos:

Eredeti: 

A Dermesztő hajsza 2019. februárjában kerül a hazai mozikba, Neesonon kívül pedig felbukkan még benne Emmy Rossum, Laura Dern, Tom Bateman, Julia Jones és William Forsythe is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.