Hirdetés

Devil - az első értékelések

|

Nevezzünk nevén a dögöt, ördög az, még Shyamalan szerint is. Nincs is olyan messze a pillanat, hogy érezhessük liftben rekedt gonoszságát, hazánkban novemberben teszi tiszteletét Lucifer.

Hirdetés

Nos, a Devil jelenlegi, korai stádiumban járó pontszámait elnézve a közönség kicsivel több, mint közepesnek tartja, a kritikusok pedig kicsivel kevesebb, mint közepesnek, de legyünk bizakodóak, és saját magunk véleményére adjunk, ne máséra.

Ezek a pontszámok csupán aprócska irányadók... azt viszont érdemes megfigyelni, hogy a nézők vannak vele igazán megelégedve, a kritikus urak annyira nem. A netet böngészve következő olvasói véleményekre bukkantam a Devil-ről: "", "

A Devil külföldön két napja jelent meg, és a következő kritikák születtek róla:

 

Orlando Sentinel - 50/100

Movies.com - 3/5

Screen It! - 6,5/10

Cinema Blend - 2,5/5

Entertainment Weekly - C+

HollywoodChicago.com - 1/5

Variety - 60/100

Boxoffice Magazine - 60/100

 

 

RottenTomatoes összesítés: 47%

RottenTomatoes olvasói értékelés: 60%

MetaCritic összesítés: 43%

MetaCritic olvasói értékelés: 73%

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.