Hirdetés

Nincs elfeledve a Die Hard 6, éppen castingolnak

|

Len Wiseman az Underworld sorozattal kapcsolatban adott nyilatkozatában beszélt egy kicsit a következő Die Hard filmről is, ami egyszerre lesz folytatás és előzmény.

Hirdetés

Az utóbbi évek legmegrázóbb híre volt, hogy előzményfilmmel folytatódhat a Die Hard franchise, amelyben lényegében John McClane eredettörténetét ismerhetnénk meg 1979-ben, New York City-ben, de a tervek szerint lennének jelenetek a jelenben is az öreg McClane-nel a középpontban. A rendezői posztot a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életedet és az Underworld filmeket készítő Len Wiseman tölti be, aki legutóbb Twitteren dobta be a Die Hard: Year One címet, amely a visszatérő Bruce Willisnek is elnyerte a tetszését. 

Hirdetés

Wiseman a minap beszélt az Underworld sorozatáról a Deadline-nak, az interjúban pedig kitért a Die Hard franchise sorsára is. Megerősítette, hogy ő fogja készíteni a következő felvonást is, amely terveik szerint a 70-es évek New Yorkjában fog játszódni és a fiatal, valamint az idős John McClane is helyet kap benne - utóbbi esetében pedig kijelentette, hogy Bruce Willis vissza fog térni. Wiseman egyúttal kitért arra is, hogy jelenleg a fiatal McClane castingolása zajlik, de ez nem olyan egyszerű, hiszen hitvallása szerint "kulcsfontosságú" a megfelelő színész kiválasztása ehhez az ikonikus szerephez. 

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kezdhetik el forgatni a Die Hard 6-ot és azt sem, hogy a producerek - élen Lorenzo di Bonaventurával - kiket szeretnének megnyerni a legendás karakter fiatalkori változatához, de nekünk lenne egy tippünk: Joseph Gordon-Levitt speciel már eljátszotta egyszer Willis ifjabb kiadását a Looperben...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.