Hirdetés

Sorozat formájában folytatódhat az Underworld

|

A legutóbbi film, az Underworld: Vérözön viccnek is rossz volt, de Len Wiseman még javíthat a széria renoméján, ha összedob egy izgalmas sorozatot. Márpedig jelenleg ez a terv.

Hirdetés

A 2016-os Underworld: Vérözön valószínűleg egyike azon keveseknek, amelyek a legrosszabb filmélményeink nem túl szívmelengető listáján szerepelnek, ezt még Kate Beckinsale domborulatai sem tudták megakadályozni. Ha minket kérdeztek, mi hagynánk a franchise-t nyugodtan pihenni, de a széria atyja, Len Wiseman másképp vélekedik erről.

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy Wiseman elhozza a horrorszériát a televíziókba is produkciós cége, a Sketch Films és a Sony Television segedelmével. Az Underworld sorozat egyelőre még nem talált otthonra, de a rendező reméli, hogy egy prémium csatornánál vagy egy digitális szolgáltatásnál landol majd. A következőket mondta a honlapnak: 

A sorozat meglehetősen el fog különülni a filmektől. Nem szeretném azt mondani, hogy felnőttesebb lesz, de mindenképpen kevésbé lesz képregényes a tónusában és karaktereiben.

Hogy Beckinsale visszatérne-e akárcsak egy cameo erejéig is, azt még korai lenne megmondani, de nem túlságosan jellemző a filmből sorozattá avanzsáló projektek esetében, hogy a filmsztárok újra magukra öltsék korábbi szerepeiket a kisképernyőn is. Korábban még úgy hírlett, hogy a sztori középpontjában a vérfarkasok és a vámpírok közötti háború eseményei állnának, de nincs letisztázva, hogy időben hol lehet majd elhelyezni a franchise-ban vagy hogy azóta ez változott-e. Ti láttok potenciált egy Underworld sorozatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.