Hirdetés

Die Hard - Drágább, mint az életed - Az első hivatalos fotó

|

Bruce Willis és filmbéli fia, Jai Courtney szorongat két nehézágyút a hónalja alatt a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) legelső, hivatalos képén.

Hirdetés

A Die Hard 5, vagyis a Die Hard - Drágább, mint az életed igazi apa-fia történet lesz, hiszen a franchise történelmében először nem a feleségét vagy a lányát kell megmentenie Bruce papának, hanem McClane Junior-t. A sztoriban John ezúttal Oroszországba, Moszkvába látogat, hogy fiát kihúzza a nagybetűs szószból, ám ahogyan az lenni szokott, ismét a nyakába szakad a világ megmentésének gondja is. Az akciófilmet John Moore (Max Payne, A Főnix útja, Ómen) rendezte, a forgatókönyvet Skip Woods jegyezte. Holnapután van az Elrabolva 2 amerikai premierje, ezelőtt fog debütálni a Die Hard 5 első trailere, érdemes akkor is visszanézni. A premier 2013. február 14, a stábban pedig helyet kapott a képen szereplőkön kívül még Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead és állítólag Patrick Stewart is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.