Hirdetés

Díjátadó hozza össze a Transformers sztárjait

|

A Nickelodeon 26. alkalommal megrendezett gálája, a Kids’ Choice Awards a legjobb filmesek, tévések, énekesek és sportolók krémjét ünnepli!

Hirdetés

Nem kevesebb, mint 326 millió szavazatot gyűjtött össze idén az ifjúsági csatorna évenkénti díjátadója, a Kids’ Choice Awards, így ismét óriási tömegeket gyűjtött össze a gála. Nemrég derült ki, hogy a Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió szolgáltatják majd a buli zenei alapját. Most azonban olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint az Így jártam anyátokkal örök agglegénye, Neil Patrick Harris és az Agymenők dögös szomszédlánya, Kaley Cuoco. A tévés vonal erősen képviselteti majd magát a 2013-as KCA-n, így a léghajót formáló díjak átadói közt lesz Lucy Hale, a Pretty Little Liars című misztikus tinisorozat hősnője és a Nickelodeon sztárcsapata, a Big Time Rush.

Persze a filmes világnak sem kell a szomszédba menni sztárokért, ott lesz a világszerte 350 millió háztartásban közvetített mókás estén a romkomok koronázatlan királynője, Sandra Bullock és a J. J. Abrams-féle Star Trek-filmek főhőse, a modern Kirk kapitány, Chris Pine is. Ashley Tisdale Horrorra lesz akadva, míg az ifjú Jaden Smith apjáért, a gála történetében eddig tíz alkalommal győzedelmeskedett Will Smithért szoríthat majd.

Az év leginteraktívabb fesztiválját március 27-én, szerdán 19:00-tól láthatják a Nickelodeonon a gyerekcsatorna rajongói.

A díjátadók teljes listája:
Sandra Bullock, Steve Carell, Neil Patrick Harris, Chris Pine, Kristen Wiig, Jaden Smith, Lucy Hale, Kaley Cuoco, Miranda Cosgrove, Big Time Rush, Cory Monteith, Jennette McCurdy, Ariana Grande, Logan Lerman, Ashley Tisdale, Dwight Howard és Gabby Douglas

Műsorvezető: Josh Duhamel

Különleges fellépők:
Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Fergie, Steven Tyler, Scott Baio, Megan Fox, Jerry Trainor, Nick Cannon, Rico Rodriguez, Darren Criss, Melissa Benoist, Mike “The Miz” Mizanin, Sophia és Rosie Grace

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.