Hirdetés

Díjátadó hozza össze a Transformers sztárjait

|

A Nickelodeon 26. alkalommal megrendezett gálája, a Kids’ Choice Awards a legjobb filmesek, tévések, énekesek és sportolók krémjét ünnepli!

Hirdetés

Egy pillanatra azonban elfordul a világ szeme a jelöltekről, hiszen a díjátadók közt a modern popkultúra ikonjai sorakoznak fel. Ott lesz a zöld trutyival nyakon öntött estélyen többek közt a blockbusterek ünnepelt szexszimbóluma, Megan Fox és a házigazda, a nemrég punk frizurát növesztett Josh Duhamel is! Nagy találkozás lesz ez, hiszen a Michael Bay által rendezett akciómoziban, a Transformersben utoljára együtt dolgozó sztárok lehetnének a következő Brangelina! Kérdés persze, hogy Josh szintén a díjátadók táborát erősítő felesége, Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője mit szól a dologhoz. Duhamel igencsak bevágódhatott nemrég a vagány stílusért bolonduló kedvesénél, hiszen a színész legújabb filmszerepe kedvéért feltűnő tarajjal mutatkozott a sajtó előtt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.