Hirdetés

Dinoszauruszok - A Föld urai - Interjú az alkotókkal (Első rész)

|

Az ember mindig arról szeretne megtudni a legtöbbet, amihez zéró hozzáférési lehetősége van. Az vonz minket a legjobban, amihez nem nyúlhatunk hozzá. Például, ki ne lenne kíváncsi arra, milyen érzés a dinoszauruszok közelében lenni?

Hirdetés

Neil Nightingale és csapata arra vállalkoztak, hogy a nézőközönséget elrepítik az őslények korába, hogy kvázi testközelből tudjuk megfigyelni, miként éltek ezek az állatok. Hogy néztek ki? Hogyan viselkedtek? Milyen körülmények között éltek? Meglehet, Steven Spielberg anno már elvarázsolt minket a dínóival, de ezúttal nem őket repítik a modern korba, hanem minket az ő világukba. Mindezt természetesen a legmodernebb 3D-s technológia segítségével. Az alább olvasható interjúban a készítők arról beszélnek, hogyan, miként keltették életre ezt a világot, milyen eszközökhöz folyamodtak, hogy az egész minél realisztikusabb és valóság hűbb legyen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.