Hirdetés

A Disney megtartja Deadpoolt és más felnőtt tartalmakat is

|

Aki esetleg attól tartott, hogy a Fox felvásárlásával elbúcsúzhat Deadpooltól vagy esetleg az Alientől, az megnyugodhat.

Hirdetés

Noha a Disney vezérigazgatója, Bob Iger már tavaly megerősítette, hogy például a Birdmant, a Három óriásplakát Ebbing határábant és A víz érintését is jegyző Fox Searchlight változatlanul folytathatja a munkáját az anyavállalat felvásárlása után is, azonban a filmkedvelők továbbra sem nyugodtak meg teljesen a gigász terveivel kapcsolatban, beleértve a nagydumás Deadpool sorsát is. 

Hirdetés

Iger ezúttal egy negyedéves üzleti beszámolón erősítette meg, hogy látják, mennyire népszerűek a Marvel rajongók körében az R-kategóriás Deadpool filmek, folytatni is fogják ezt a brandet, valamint további R-kategóriás filmekkel is bővítik majd a jövőben a portfóliójukat. Az elnök hozzátette, hogy ügyelni fognak arra is, hogy ne zavarják össze a fogyasztókat ezekkel a brandekkel, amely valószínűleg azt fogja jelenteni, hogy egy Deadpool 3 típusú film előtt nem feltétlenül fogjuk látni a Disney varázslatos kastélyos logóját. 

A részletek még mindig eléggé homályosak, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Fox bekebelezésével nem jött el a világvége, valószínűleg továbbra is megkapjuk majd azokat a felnőtteknek szánt filmeket, amiket idáig is, csupán mások fognak ülni a vezetőségben. Kíváncsian várjuk, hogy az egeres vállalathoz tartozó két streaming platform, a Disney+ és a Hulu milyen szerepet fognak ebben játszani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.