Hirdetés

Ryan Reynods szerint elkészül a Deadpool 3

|

Chimichanga!

Hirdetés

Ryan Reynolds tavaly még arról poénkodott a Deadpool 2. bemutatója környékén, hogy szerinte egyhamar biztosan nem készül majd el a Deadpool 3. felvonása, hiszen a piros ruhás bohóc előbb még egy önálló X-Force filmben fog parádézni. Azóta persze sok minden történt a Fox háza táján, elvégre a Disney-Fox üzlet alaposan keresztűlhúzhatta Reynolds korábbi terveit, aki a napokban a Kínában nemsokára bemutatásra kerülő Once Upon a Deadpool promózása közben kotyogta el, hogy a csapatával már dolgoznak a Deadpool 3. részén.

Hirdetés

Reynolds emellett annyit azért elárult a készülő folytatás kapcsán, miszerint az egy teljesen új irányba fogja elvinni a csípős humoráról megismert figurát, mivel még azelőtt szeretné felfrissíteni a karaktert, mielőtt az emberek valóban elkezdenének ráunni. A színész szerint sokszor túl későn, olyan négy film után rebootolnak, vagy változtatnak valamin. 

Hogy ez az új irány vajon a Once upon a Deadpoolhoz hasonlóan a PG 13-as - vagyis családbarátabb vonal erősítését, - netalántán valami egészen elvetemült marhaságot takar, azt egyelőre még homály fedi, viszont reménykedünk benne, hogy a Disney fejesei örömmel csettintenek majd Reynolds legújabb agymenése láttán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.