Hirdetés

A Disney-nek komoly tervei vannak Indiana Jonesszal

|

A Disney nemcsak a Star Wars univerzummal gondolkozik hosszú távon.

Hirdetés

Az Indian Jones és a Kristály koponya királysága esetében bebizonyították, hogy vannak olyan szériák, amiket jobb inkább békén hagyni, ha a készítők nem biztosak a dolgukban. Amikor a Disney megvette a Lucasfilm stúdiót nemcsak a Star Wars jogokat nyerték el, hanem az Indian Jones széria is értelemszerűen náluk landolt és természetesen egy ilyen brandet nem hagyhatnak porosodni a polcon, szóval egy rövid huzavona után bejelentették, hogy jön az ötödik film, valamikor 2019 júliusában és továbbra is Harrison Forddal a főszerepben. A 77 éves színész azonban kicsit már öreg a vakmerő kalandor szerepéhez és ezzel a Disney is tisztában van, mert komoly terveik vannak a szériával.

Hirdetés

Bob Iger nemrég azt nyilatkozta, hogy egyelőre az ötödik filmre koncentrálnak, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek terveik a folytatásra, valami készül, egy amolyan reboot-folytatás kombó. A Star Wars Celebrationön is elmondták, hogy a Star Wars nem az egyedüli több éves projekt, az Indiana Joneson legalább olyan keményen dolgoznak, hogy megkapja azt a komplex univerzumot, amit megérdemel. (Ez nem sokban tér el attól, amit júniusban nyilatkozott.)

Még mindig nem igazán tiszta, hogy pontosan milyen tervekről is beszélnek, de a pletyka gépezet Hollywoodban azonnal rácuppant a hírre és biztosra veszik, hogy ez azt jelenti, Chris Pratt valóban átveszi a stafétát, sőt, ezt a struktúrát fogják követni, amit jelenleg a Star Wars és biztosan nem csak egy újabb trilógiát kapunk vagy hasonló. Jelenleg nehéz kiállni bármelyik elmélet mögött (ha valaki fejest ugrana az internet világába, találni fog jó pár elszállt teóriát), korai még kombinálni, hisz a Disney úgy is híresen titkolózós a projektjeivel kapcsolatban, biztosat majd csak akkor lehet mondani, ha már elkezdik forgatni az ötödik részt.

Egyelőre a forgatókönyvet még el sem kezdték írni, tehát nagyon sok minden változhat majd még az évek folyamán és nagy valószínűséggel Spielberg visszatér, hogy bebikázza ezt az új Indiana Jones érát, amit a Disney elképzelt és mondani sem kell, hogy nem fogja elaprózni a dolgokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.