Hirdetés

Django elszabadul és Looper - Új képek a láthatáron

|

Itt az idő, hogy pillantást vessünk az idei év két nagyon várt filmjével kapcsolatos új képekre. Lesz itt Jamie Foxx és fegyvere, és Joseph Gordon-Levitt sem marad ki, akit a Looper - A jövő gyilkosában láthatunk majd.

Hirdetés

Hivatalos cselekményleírás: Az amerikai polgárháború kitörése előtt két évvel játszódó Django elszabadul főszerepét az Oscar-díjas Jamie Foxx alakítja. Ő kelti életre Djangót, akit korábbi tulajdonosai annyira megkínoztak, hogy végül egy német származású fejvadász, dr. King Schultz (az Oscar-díjas Christoph Waltz) kezei közé kerül. Schultz éppen a gyilkos Brittle fivéreket üldözi, és csak Django vezetheti őt nyomra. A szokatlan módszereiben bízó Schultz megvásárolja a rabszolgát, és felajánlja neki: felszabadítja, ha segít neki elkapni a Brittle-fiúkat – élve vagy halva. A doktor be is tartja ígéretét, ám Django mégis vele marad.

Együtt, egyre tökéletesebb módszerekkel fogják el az amerikai Dél legveszélyesebb bűnözőit. De a fekete férfit igazából egyetlen cél mozgatja: a feleségét (Kerry Washington) egy rabszolgapiacon látta utoljára, és ő fel akarja kutatni és meg akarja menteni Broomhildát. A nyomok végül Calvin Candie-hez (Leonardo DiCaprio), a Candyland nevű hírhedt ültetvény tulajdonosához vezetik a párost, ahol egy Ace Woody nevű kiképző irányításával egymás ellen harcoló gladiátorokat nevelnek a rabszolgákból...

Most pedig lássuk a két, Gordon-Levittről készült kulisszák mögötti képet, meg egy posztert!

A futurisztikus akcióthrillerben az időutazás lesz a tét, amit sikeresen kifejlesztenek, ám illegális és csak a feketepiacon elérhető. Ezt a maffia igen gyümölcsözően használja ki, ugyanis ha el akarnak tenni láb alól valakit, akkor visszaküldik 30 évet az időben, ahol egy felbérelt "looper", Joe fogja őket várni (Gordon-Levitt), aki elvégzi a piszkos munkát. Joenak bejön a meló, az élet kezd nagyon jól menni, amíg a maffia el nem dönti, hogy lezárja ezt a dolgot és Joe jövőbeli énjét (Bruce Willis) küldi vissza a múltba, hogy azt múltéli énje legyilkolhassa. A film írója és rendezője Rian Johnson és játszik benne még Emily Blunt, Paul Dano és Jeff Daniels. A producerek Ram Bergman és James D. Stern.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.