Hirdetés

Django Unchained - A hivatalos szinopszis

|

Valószínűleg sokaknak elég annyit tudni erről a westernről, hogy Tarantino írta és rendezte, minden más információ csak rontaná a filmélményüket. Így ez a cikk azoknak szól, akik inkább sztori, és nem rendező alapján választanak filmet.

Hirdetés

A történet a déli államokban, két évvel az amerikai polgárháború előtt játszódik. A főszereplő egy nehéz sorsú rabszolga, Django (Jamie Foxx), aki egy német születésű fejvadász, Dr. King Schultz (Christoph Waltz) mellett köt ki. Schultz a gyilkos Brittle testvérek után kutat, és csak Django tudja őt nyomra vezetni. Azt ígéri a rabszolgának, hogy felszabadítja, ha - élve vagy halva - elkapják a körözött bűnözőket. 

Noha vállalkozásukat siker koronázza, a két férfi útja nem válik ketté. Ehelyett a liberális elvű Schultz maga mellé veszi a most már szabad Djangót, hogy együtt vadásszák le Dél legveszélyesebb banditáit. Ahogy Django vadászképességei jobbak lesznek, a személyes ügyére is koncentrálhat: megtalálni és megmenteni rabszolgának elhurcolt feleségét, Broomhildát (Kerry Washington). 

A két férfi a keresés során rátalál Candylandre és tulajdonosára, Calvin Candie-re (Leonardo DiCaprio). A birtok egy rossz hírben lévő ültetvény, ahol Ace Woody (Kurt Russell) rabszolgákat edz, hogy azok egymással harcoljanak a jómódúak szórakoztatására. A két főhős hamis személyazonossággal felruházva bejut a birtokra, hogy körülnézzen. Calvin hűséges rabszolgája, Stephen (Samuel L. Jackson) viszont gyanút fog, s innentől fogva minden lépésüket megfigyelik. Ha megmentik Broomhildát, választaniuk kell szabadság és összetartás, áldozathozatal és túlélés között... A megjelenési dátum 2012. december 25. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.