Hirdetés

Django Unchained - A hivatalos szinopszis

|

Valószínűleg sokaknak elég annyit tudni erről a westernről, hogy Tarantino írta és rendezte, minden más információ csak rontaná a filmélményüket. Így ez a cikk azoknak szól, akik inkább sztori, és nem rendező alapján választanak filmet.

Hirdetés

Nemrég kikerült az első hivatalos poszter, s nem sokra rá a The Weinstein Company nyilvánosságra hozta a hivatalos szinopszist. Ugye az impozáns nevek nagy részét már mindenki kívülről fújja, de azért egy emlékeztető nem árthat: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Garrett Dillahunt, Walton Goggins, RZA, M.C. Gainey, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson, Tom Savini és Sacha Baron Cohen. Na de lássuk azt a szinopszist!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.