Hirdetés

Django Unchained - Az első hivatalos képek (Update)

|

Már van hivatalos szinopszisunk, pár forgatási képünk, poszterünk és most jött ki az első két hivatalos fotó, amelyen Leonardo DiCapriót, Christoph Waltzot és Jamie Foxxot láthatjuk szerepükben. Már csak az előzetesre kell várnunk.

Hirdetés

Tarantino westernjének sztorija az amerikai polgárháború előtti Délen játszódik. Az exrabszolga Django (Jamie Foxx) felkerekedik, hogy kiszabadítsa feleségét (Kerry Washington) a szadista földesúr, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) karmaiból. A merész vállalkozásban Dr. King Schultz fejvadász (Christoph Waltz) lesz a segítségére. A már felsorolt nevekhez csatlakozik még  Samuel L. Jackson, M.C. Gainey, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson és Tom Savini. A premier dátuma 2012. december 25. A tovább mögött pedig a két képet találjátok. 

Update: Újabb képek érkeztek! És aki már tűkön ülve várja az első előzetest, annak jó hírrel tudunk szolgálni: a Prometheus előtt vetítik le a mozik (ami ugye június 7.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.