Hirdetés

Django Unchained - Az első reakciók

|

Néhány kiváltságos újságírónak megadatott az a lehetőség, hogy a cannes-i filmfesztiválon hét egész percet tekintsen meg a várva várt Tarantino-westernből, a Django Unchained-ből. Megosztották véleményüket, most ezekből szemezgetünk.

Hirdetés

Drew McWheeny, Hitfix: "OMFG, a Django Unchained annyira jónak néz ki. JÓNAK."

Raffi Asdourian, The Film Stage: "A Django Unchained k*rvára badass... Hét perces trailer, aminek a végén Jamie Foxx James Brown Payback-jére elsüt egy fegyvert. A D néma (itt a címben szereplő Django-ra utal)."

Twitch: "A Django kapta a legnagyobb ujjongást. Rengeteg vér, rengeteg nevetés. Úgy néz ki, ez egy Christoph Waltz show lesz. A D néma."

Vulture: "A nagy meglepetés? Hogy ez a vitatott western végül mennyire vicces lett. Leonardo DiCaprio ültetvénybirtokosként idejét nagyrészt az N betűs szó dobálásával és rothadó fogainak kivillantásával tölti. Kapunk egy télizöld-ruhába öltözött Jamie Foxxot, amint rasszista parasztokból nagy vérdarabokat lő ki (és az egyik jelenetben egy ártatlan hóembert), és nevetni fogtok rajta! Kapunk még egy Sanders ezredesnek öltözött Don Johnsont is."

Quint, Aint it Cool News: "Ahogy a Becstelen brigantyk esetében, ezt a filmet is máshogy képzeltem el előtte, leginkább egy izzadt, déli gótikus sztorit. De amint megjelenik Christoph Waltz egy kocsin (aminek tetejéről egy fog ugrál fel és alá) és egy rabszolga sofőrrel tárgyal, máris ráéreztem a hangulatra. A helyszíni munkát nézve hatalmas lesz a film, úgy tűnik, Foxx alakítása legjavát nyújtja, Waltz szerethető, vicces és veszélyes egyszerre, és mindenki mindent belead a játékba.

Anne Thompson: "Míg Tarantino southern-ként emlegette a filmet, a Weinstein cég fizikai humorral, véres akciókkal és pokoli bosszúval teli pazar westernként reklámozza. És igen, úgy néz ki, mint egy klasszikus szélesvásznú Sergio Leone-western, még akkor is, ha a cselekmény helyszíne New Orleans és Mississippi két évvel a polgárháború előtt. (A trailer zenéje a klasszikus Johnny Cash-től James Brownig terjed, nyoma sincs Ennio Morricone-nak. Eddig.)"

Mindez nagyon ígéretesnek hangzik, főleg, ha tudjuk, hogy Tarantino még pár hétig biztosan forgatja a filmet. Így nem meglepő az a hír, hogy akár meglepetés-szereplők is feltűnhetnek a filmben. Mindezt Harvey Weinstein producer nyilatkozta.

Ugye tudjuk, hogy Joseph Gordon-Levitt távozott a szereplőgárdából, s a szerepére valakit találni kellett, ugyanígy járt Sacha Baron Cohen, csak az ő rövid szerepét egyszerűen kivágták, s Kurt Russell sem maradt a csapatban. Az ő szerepe viszont tovább él, csupán egybeolvasztották egy másik karakterével, akit Walton Goggins játszott. Mint érezhető, a westernben még számos lehetőség lenne újabb színészek kisebb szerepekben való felbukkanására, s nem kizárt, hogy az utolsó hetekben Tarantino még elővesz néhány nagyobb színészt egy-egy cameo-szerepre. Kíváncsian várjuk a meglepetésembereket. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.