Hirdetés

Django Unchained - Az első reakciók

|

Néhány kiváltságos újságírónak megadatott az a lehetőség, hogy a cannes-i filmfesztiválon hét egész percet tekintsen meg a várva várt Tarantino-westernből, a Django Unchained-ből. Megosztották véleményüket, most ezekből szemezgetünk.

Hirdetés

A december 25-én bemutatkozó westernt kétséget kizáróan minden Tarantino-rajongó várja, s bár a legtöbben már most biztosra veszik, hogy minőségi anyagot kapnak, nem árthat elolvasni a szakértők véleményét is. Emlékeztetőül itt olvashatjátok a sztorit: Tarantino westernjének sztorija az amerikai polgárháború előtti Délen játszódik. Az exrabszolga Django (Jamie Foxx) felkerekedik, hogy kiszabadítsa feleségét (Kerry Washington) a szadista földesúr, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) karmaiból. A merész vállalkozásban Dr. King Schultz fejvadász (Christoph Waltz) lesz a segítségére. Kattintás után az újságírók véleményét találjátok, persze csak a levetített hét percről. Talán annyit már most elárulhatok, hogy pozitívak a visszajelzések. Emellett pedig valamilyen meglepetésről is beszélt Harvey Weinstein, erről is olvashattok egy picit bővebben a tovább mögött.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.