Hirdetés

Django Unchained - Christoph Waltz a forgatáson

|

Rég nem hallottunk a Quentin Tarantino nevével fémjelzett Django Unchained háza tájáról, szerencsére a lesifotósok mindig részen vannak és sikerült lekapniuk az egyik szereplőt a forgatáson.

Hirdetés

Egy világ ismerte meg Christoph Waltz nevét Quentin Tarantino-nak köszönhetően 2009-ben, mikor bevonták a Becstelen Brigantyk főszereplői közé és sztárt csináltak belőle. Egyértelmű volt tehát, hogy a mester legfrissebb filmjéből is kiveszi a részét: egy bizonyos King Schultz nevű fejvadászt alakít majd. A 2012. december 25.-ére tervezett produkcióban olyan nevek kaptak még helyet, mint Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Idris Elba, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Sacha Baron Cohen, Jamie Foxx, Don Johnson, Kerry Washington, Walton Goggins és Anthony LaPaglia. A továbbiakban a teljes forgatáson készült képet találjátok Waltz úrról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.