Hirdetés

Django Unchained - Magyar cím és a rövid történet

|

Az InterCom jóvoltából befutott a Django Unchained rövid, ámde annál érdekesebb története és a hivatalos magyar címe is: ezentúl Django elszabadul néven kell keresnetek a filmet nálunk és a mozikban egyaránt!

Hirdetés

A nyomok végül Calvin Candie-hez (az Oscar®-díjra jelölt Leonardo DiCaprio), a Candyland nevű hírhedt ültetvény tulajdonosához vezetik a párost, ahol egy Ace Woody nevű kiképző irányításával egymás ellen harcoló gladiátorokat nevelnek a rabszolgákból. Django és Schultz néhány hazugság segítségével bejut a birtokra, de felkeltik Candie hű rabszolgája, Stephen (az Oscar®-díjra jelölt Samuel L. Jackson) gyanúját, aki minden lépésüket figyeli, és végül csapdába csalja őket.
Ahhoz, hogy a két férfi meg tudja szöktetni Broomhildát, el kell dönteniük, mi a fontosabb számukra: a függetlenség vagy az összetartás, az önfeláldozás vagy a túlélés…

A Django elszabadul című filmet az Oscar®-díjas Quentin Tarantino írta és rendezte, producerként Stacey Sher, Pilar Savone és Reginald Hudlin működött közre, az executive produceri feladatokat Harvey és Bob Weinstein, Michael Shamberg, Shannon McIntosh és James Skotchdopole látta el. A Django elszabadul az Egyesült Államokban 2012. december 25-én, Magyarországon előreláthatólag 2013 elején kerül a mozikba. A filmet a Sony Pictures gyártja, hazánkban az InterCom Zrt forgalmazza Django elszabadul címen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.