Hirdetés

Dobos Tamás lett az év operatőre

|

December 12-én, pénteken este adták át a XI. ARANYSZEM Fesztivál díjait. A Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság Médiatanácsának jóvoltából az ARANYSZEM történetében első alkalommal idén négy kategória győztesei pénzdíjban is részesültek.

Hirdetés

A Fesztivál díjait Dr. Kollarik Tamás Media tanácstag a Magyar Média Mecenatúra program koordinátora adta át, díjanként bruttó 500 ezer forintot. Kiss Rudolf Péter vihette haza a Káin gyermekei című dokumentumfilm fényképezéséért a Makai Árpád névre keresztelt díjat, Mosonyi Szabolcs Vad szigetköz - A szárazföldi delta című természetfilmje kapta a Homoki Nagy István díjat, TV-film kategóriában Nagy András bizonyult a legjobbnak, így A berni követ operatőri munkálataiért ő kapta az Eiben István díjat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.