Hirdetés

Tervben van a Doctor Strange folytatása, de egyhamar nem fog rá sor kerülni

|

Jelenleg háttérbe szorul Strange doki második kalandja, de cserébe találkozunk vele párszor a soron következő filmekben.

Hirdetés

A várakozásokat jócskán felülmúlta a Benedict Cumberbatch főszereplésével debütált Doctor Strange tavaly novemberben, így nem volt kérdés, hogy a jövőben valamikor sor kerül a folytatásra. Bár a Marvel Studios azóta sem erősítette ezt meg hivatalosan - minden bizonnyal a közelgő Bosszúállók mozik miatt -, de a stúdió elnöke, Kevin Feige egy friss nyilatkozatában elhintette, hogy valóban számíthatunk rá a filmes univerzum következő fázisában.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök sajtókörútján kapták el egy interjúra Feige-t, ahol a Marvel 2020 és azon túli terveiről kérdezték őt. Persze sok mindent nem tudott elárulni, hisz a Végtelen háború és folytatása miatt jelenleg hét lakat alatt tartják zárva a későbbi címeket, de szavai alapján a Doctor Strange második része kérdés nélkül meg fog valósulni.

"Természetesen szeretnénk többet elmesélni Strange történetéből, de még egy darabig erre nem kerül sor. Jelenleg a következő hat filmünkre fókuszálunk. Befejezzük az első három fázist, mozikba küldjük a cím nélküli Bosszúállókat 2019 májusában, majd eláruljuk, mi a terv a későbbiekre."

A negyedik Bosszúállók után egyedül a Pókember: Hazatérés folytatása van egyelőre megerősítve 2019 nyarára, és ezzel be is telt az évi három filmes limit (vélhetően ezt nem tervezik megugrani a stúdiónál). 2020-ra már évekkel ezelőtt lefoglaltak három premierdátumot, ezek egyike több mint valószínűleg A galaxis őrzői vol. 3 lesz (James Gunn már gőzerővel készíti a forgatókönyvet), így leghamarabb a Doctor Strange 2 is akkorra készülhet el.

A Marvel varázslójának rajongói ettől függetlenül örülhetnek, Cumberbatch karaktere a november 1-én mozikba kerülő Ragnarökben, majd az azt követő két Bosszúállókban is visszatér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.