Hirdetés

Doctor Strange egyesítheti a széthullott Bosszúállókat

|

Egyre inkább úgy tűnik, hogy óriási szerepe lesz még a doktornak a Marvel Filmes Univerzum későbbi alakulásában.

Hirdetés

Rendkívül pozitívak a Marvel Studios legújabb szuperhősfilmjének kritikái, de a rajongók is csupa jót mondanak Doctor Strange első kalandjáról. Ugyan mi csak jövőhét csütörtöktől nézhetjük meg végre a Filmes Univerzum eddigi legkülönlegesebbnek ígérkező darabját, azt már most biztosra vehetjük, hogy a karakter kulcsszerepet fog játszani a dolgok későbbi alakulásában. 

Hirdetés

A Doctor Strange stábja lelkesen járja a világot és promózza különböző vetítéseken, rendezvényeken a várva várt produkciót. A Yahoo Movies-nak a címszereplőt alakító Benedict Cumberbatch és Scott Derrickson rendező árult el egy-két említésre méltó érdekességet - a színész szerint Strange-nek nagy köze lesz Amerika Kapitány, Vasember és a szétesett Bosszúállók egyesítéséhez a Polgárháború eseményeit követően, amikor Thanos (végre) ellátogat a Földre. 

"Szerintem [Doctor Strange] a Team Doctor Strange oldalán áll," mondta a karaktert alakító Cumberbatch. "Az ő feladata védelmezni a valóság szövetét. Mármint, más dimenziós fenyegetésekkel harcol, ami azért egy kicsit túlmutat olyan konfliktusokon, mint a Kapitány és Vasemberé. Szeretném azt hinni, hogy Strange mindkettejüknek segíteni fog ahelyett, hogy maga is elpártolna valamelyikükhöz."

Ez nem feltétlen szolgál meglepetésként a képregények rajongói számára, hiszen az eredeti Polgárháborúban sem volt hajlandó Strange oldalt választani, ellenben hatalmas része volt az Infinity Gauntlet történetnek, ami az Avengers: Infinity War alapjaként is szolgál. Scott Derrickson eljátszott ezzel a gondolattal: 

"Doctor Strange mindig a saját oldalán áll. Ez is része annak, amit annyira szerettem benne a képregényekben. Ez a magányos pozíció az egyike azoknak a dolgoknak, amik Doctor Strange-t Doctor Strange-dzsé teszik. Ő az őr a saját dimenziónk és a többi között, így nem igazán áll más oldalára - pusztán megvédi a világunkat olyan fenyegetésektől, amelyekre más nem lenne elegendő." 

A Hangyához és A galaxis őrzőihez hasonlóan a Doctor Strange is egy egészen más helyet foglal el a Marvel Filmes Univerzumában, ami az ízig-vérig mágia bevezetésén kívül alternatív világokért és különböző dimenziókért is felelős lesz. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen új lehetőségeket fog megnyitni a Marvel Studios következő produkciója, amit november 3-tól mi is láthatunk Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Benedict Wong (Wong), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy) főszereplésével. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.