Hirdetés

Doctor Strange - Ki lesz a rendező?

|

A Marvel mostanában nem győzi kapkodni a fejét a saját készülőben lévő filmjei között. Mostani alanyunk még elég kezdeti fázisban van: el kell dönteni, hogy ki rendezze, ami fontos lépés, hiszen a film egész stílusát meg fogja határozni...

Hirdetés

A Heat Vision forrásai szerint négy versenyző van képben, akik beszéltek vagy beszélni fognak a Marvel-lel a rendezés ügyében. Mark Andrews (Merida, a bátor), Jonathan Levine (50/50, Eleven testek), Nikolaj Arcel (Egy veszedelmes viszony) és a kezdőnek számító Dean Israelite (Welcome to Yesterday) is szívesen kapcsolódnának be a "blockbuster business"-be. Úgy néz ki, hogy Jon Aibel és Glenn Berger is szóba került forgatókönyvíróként (nekik egyébként a Kung Fu Pandát köszönhetjük), ugyanis a Marvel elképzelései szerint egy olyan stábot akarnak, ahol az írók és a rendezők is értik a másik dolgát és jól együtt tudnak működni. Ami érdekes, hogy erről a filmről már van egy forgatókönyv-vázlat, amit annó Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly írt, de nem tudni, hogy ha egy rendezőt ráállítanak a projektre, akkor mennyit fog majd meghagyni belőle.

Doctor Strange karakterét elég nehéz megragadni filmkészítési szempontból, mivel nem tudni pontosan honnan származik az ereje. Az egész karaktert körülveszi a misztikum aurája és ez nem túl praktikus a szuperpáncélok és gammasugárzások korában, ugyanis ha nem tudják ezt az egyedi atmoszférát eltalálni, akkor oda a varázs. Maga a karakter a képregények alapján egy elég egoista idegsebész, akit az angolul csak "Ancient One"-nak nevezett lény képez ki, miután a kezei használhatatlanná válnak egy autóbalesetben.

Ti kit ültetnétek a rendezői székbe ha bárkit mondhatnátok és kit, ha a felsoroltakból kéne választani?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.