Hirdetés

Doctor Strange - Ki lesz a rendező?

|

A Marvel mostanában nem győzi kapkodni a fejét a saját készülőben lévő filmjei között. Mostani alanyunk még elég kezdeti fázisban van: el kell dönteni, hogy ki rendezze, ami fontos lépés, hiszen a film egész stílusát meg fogja határozni...

Hirdetés

Miközben az egész világ századjára is újranézi a Galaxis őrzőinek előzetesét, a Marvel nagy bölcsen ismét előre tekint és azon gondolkodik, legközelebb melyik hőshöz/antihőshöz nyúljanak? Egyelőre hivatalosan csak egy Harmadik Fázis-beli filmről tudunk, ami nem más, mint az Ant-Man. Ez a második Bosszúállók filmet követi majd 2015-ben és Edgar Wright fogja rendezni. Viszont a stúdió több 2017-es időpontot is előre megjelölt "jelenleg cím nélküli" projekteknek és Kevin Feige (a Marvel igazgatója) elég erősen utalgatott arra, hogy a Doctor Strange lesz az egyik -szintén- Harmadik Fázisú film. Ez beigazolódni is látszik, mivel a képregényesek háza táján előcsapták a noteszukat és felkarcolták rá, hogy kik is jöhetnek szóba a Dr. Strange rendezésével kapcsolatban. Ha kiváncsi vagy további részletekre, katt a továbbra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.